Elérhetõ
Amennyiben hétfő 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás szeptember 17, szerda.
Collango Collagen Fish
A Collango kollagén termékpalettája hal kollagénnel bővült, melynek alapanyaga a Weishardt cég által gyártott Naticol® BPMG kollagén.
A név kötelez, megszokhattátok, hogy a Collango egyet jelent:
• a minőségi alapanyagal
• a könnyű és gyors oldódással
• kellemes illattal és ízzel
• a könnyen adagolhatósággal, a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően
• elérhető kutatási adatokkal a konkrét alapanyagra vonatkozóan, nem pedig általánosságban a kollagénre.
Nincs tehát ez másként ennél a terméknél sem. Példának okáért az alapanyag gyártója, aki a hal kollagénre specializálódott és többféle hal kollagént gyárt, ezt a kollagénjét prémium kollagénként értékesíti. Nálunk, a Collango-nál a prémium az alap.
Díj 1 adag (5g/5,5g) fogyasztása javasolt.
Tápanyag Tablázat:
1 adag: 5 g/5,5g (0,5 adagolókanál)
5,5 g/ 5 g RI%*
Energia 19 kcal/ 80 kJ 0% 345 kcal/1440 kJ
Zsír 0 g 0% 0 g
ebből telített zsírsav 0 g 0% 0 g
Szénhidrát 0 g 0% 0 g
ebből cukor 0 g 0% 0 g
Nátrium 30 mg 1,5% 545 mg
Fehérje 4750 mg 9,5% 86 g
Hidrolizált kollagén I-es típus 5000 mg 100 g
L-aszkorbinsav (C vitamin) (csak ízesekben) 250 mg 312,5% 9090 mg
*: RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék: brillant kék (kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél).
Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamint egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja.
Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll.
A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula láncait "felvagdossák", az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle. Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb.
No ez nem a tyúk és a tojás tipikus esete! MINDEN kollagénes készítmény POR formában kezdi pályafutását. Ezt követően a késztermék gyártójának/forgalmazójának döntése, hogy milyen formában kerül a fogyasztóhoz.
Tehát:
1. Mindegyik felsorolt készítmény por formátumból indul!
2. Kivitelezési szempontból a tabletta és kapszula méreténél fogva behatárolt a hatóanyag mennyisége 1db tablettára/kapszulára vetítve. Ezért lehetséges az, hogy míg por formátumban egy adagban 5.000mg kollagén van, addig kapszula vagy tabletta esetén ugyanennyi hatóanyag akár 20 darabban érhető csak el vagy még többen.
3. A már folyékony formában kapható készítmények-mivel a kollagén egyfajta fehérje-, már romlandó, ezért rendkívül érzékenyek a hőmérsékletre. Tartósítószer mellett is felbontás után hűtőben tartandók és rövid határidőn belül fogyasztandók.
Ezért fontos a tudatos vásárlás! Nem csak az árat és a darabszámot (tabletta/kapszula esetén) vagy adagot nézzük meg egy terméknél, hanem a hatóanyagtartalmat is!
A Collango Collagen alapanyagaként választott Naticol® BPMG kollagén a világ egyik vezető kollagén gyártója, a francia Weishardt gyártott bioaktív peptidekből áll, mely kíméletes enzimatikus hidrolízissel készült. Rendkívül magas tisztaságú, természetes és antiallergén. Számtalan kutatási és klinikai tanulmánnyal alátámasztva hatékonyságát. Ha esetleg valamilyen egészségügyi problémád van a vörös húsok fogyasztásával, a Collango Collagen Fish-t nyugodtan fogyaszthatod.
Légy saját magad mixere, így mindig tudod, hogy mit fogyasztasz.
• Keverd bele gyümölcslébe
• Dobd fel vele a smoothie-dat
• Fehérje turmixodat is feltúrbózhatod vele
• Ízesítsd vele a chia pudingodat
• Keverd bele a jegeskávédba
• Old fel egyszerűen csupán vízben/tejben/joghurtban