Elérhetõ
Amennyiben hétfő 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás szeptember 17, szerda.
Collango kollagén termékpalettája hal kollagénnel bővült, melynek alapanyaga a Weishardt cég által gyártott Naticol® BPMG kollagén. A név kötelez, megszokhattátok, hogy a Collango egyet jelent:
Nincs tehát ez másként ennél a terméknél sem. Példának okáért az alapanyag gyártója, aki a hal kollagénre specializálódott, ezt a kollagénjét prémium kollagénként értékesíti. Nálunk, a Collango-nál a prémium az alap.
Dai 1 adag (5g/5,5g) fogyasztása javasolt.
I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék: brillant kék (kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél).
Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Száraz, hűvös helyen.
A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak és ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja.
Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll.
A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula láncait "felvagdossák", az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá téve.