Elérhetõ
Amennyiben hétfő 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás szeptember 17, szerda.
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur, mely a teljes durum-búzaszemből koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják.
Teljes értékű, egészséges táplálék, mivel a búza korpáját és csíráját is tartalmazza!
durumbúza
glutén
Energia: 1463 kJ (350 kcal)
Zsír: 1,5 g – amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 69,8 g – amelyből cukrok: 2 g
Fehérje: 12,5 g
Rost: 3,5 g
Só: 0,02 g
Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben 15 percig kell főzni, de lehet egyszerűen leforrázni is.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Törökország