Elérhetõ
Amennyiben hétfő 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás szeptember 17, szerda.
Élelmi rostban gazdag!
Fehérjében gazdag!
Csökkentett szénhidráttartalom!
A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához!
Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra!
búzafehérje, élelmi rost, borsófehérje, búzakorpa, tömegnövelőszer: polidextróz, hidrolizált kollagén 2%, sűrítőanyag: guar gumi, xantán, gellán gumi, étkezési sav: tejsav, emulgeálószer: E 471, lisztkeverőszer: aszkorbinsav, enzimek
energia: 1115 kj/267 kcal
zsír: 3,0 g
amelyből telített zsírsavak: 0,0 g
szénhidrát: 7,3 g
amelyből cukrok: 2,0 g
rost: 29,2 g
fehérje: 38,0 g
só: 0,17 g
Glutén
A búzaliszt kiváltására.
250 g CH-10 lisztkeveréket összegyúrjunk 5 g sóval, 10 g friss élesztővel és 2,2-2,5 dl vízzel. Jól kidagasztjuk, 10 percig pihentetjük a tésztát. Cipót, vagy vekni formát formázunk belőle, 30-40 percig langyos helyen kelesztjük. 190-200 °C-os sütőben 20-25 percig sütjük.