Elfogyott
A kókuszolaj, vagy másik nevén a kókuszzsír a kókuszpálma érett húsának megszárításából (a szárított kókuszbelet koprának nevezzük) és kisajtolásából nyert zsiradék.
A kókuszolaj / kókuszzsír rendkívül hő stabil, így kiválóan alkalmas arra, hogy felhasználjuk ezt az anyagot sütésre és főzésre, mivel magas hőmérsékleten sem bomlik szét a szerkezete.
E stabilitás következtében lassan oxidálódik, így ellenáll az avasodási folyamatoknak, ezért akár két évig is eltárolhatjuk anélkül, hogy veszítene frissességéből.
Nagy mennyiségben tartalmaz telített zsírokat, így kiváló energiaforrás. A frissen sajtolt kókuszolaj / kókuszzsír fehér színű, jellegzetes kókuszízzel és aromával rendelkezik, ami különös ugyan, de igen kellemes.
A friss kókuszolaj még könnyen megavasodhat, ilyenkor az íze és a szaga csípőssé válik és karcos lesz.
A kókuszolaj szobahőmérsékleten vajszerűvé válik. 100 % - os Nem hidrogénezett Kókuszzsír / olaj. Tökéletes sütéshez, főzéshez, illetve bőrápoláshoz.
Nem hidrogénezett termék, nem tartalmaz semmilyen hozzáadott anyagot. Ajánljuk mindenki számára, szinte bármilyen diétába beilleszthető.
Száraz, Hűvös helyen tárolandó. A termék nem tartalmaz allergén anyagokat.
(Kcal): 247/ 100 ml.